Om oss

Pineapple Sponsor ble etablert sommeren 2017, for å skape et selskap som utgjør en forskjell for både kundene og samfunnet. Vår visjon er å være det tryggeste, mest lønnsomme og beste valget for våre kunder. Hver eneste dag jobber vi for å kunne tilby de beste dugnadsproduktene, de beste arbeidsdugnadene og den beste hjelpen og veiledningen for at du skal lykkes med ditt prosjekt.
 

Sien vår oppstart har vi hjulpet over 100 russegrupper med dugnad. Etter to år med gode erfaringer og tilbakemeldinger, bestemte vi oss for å også dele vår lidenskap for dugnad med idrettslag og skoleklasser. Vi er nå et komplett dugnadsselskap som leverer til russ, idrettslag og skoleklasser med fokus på kvalitet, oppfølging og unike varer, nøye utvalgt for dugnadssalg.

IMG_7425.jpg

Domen 2019, Russebuss

"Vi hadde et samarbeid med Pineapple Sponsor som startet ca et år før russetiden. Produktene var gode, varene kom raskt, og de var veldig tilgjengelige dersom vi lurte på noe. Russetiden vår hadde rett og slett ikke vært det samme uten Pineapple. Kan anbefales på det sterkeste!"

- Vetle, Bussjef på Domen 2019

IMG_7429.jpeg

Rolling Loud 2019, Russebuss

"Vi fikk en uforutsett regning på reperasjon av bussen få måneder før russetiden. Da var Pineapple Sponsor redningen vår. Varene var lettsolgte, det var rask levering og de hjalp oss ut av knipen. Russetiden ble en suksess, og Pineapple Sponsor er en av grunnen."

- Kasper, Bussjef på Rolling Loud 2019 

IMG_7426.jpeg

Still Got It 2020, Russebuss

"Vi har hatt tre runder med salgsdugnad fra Pineapple Sponsor. Varene kommer raskt, de er av god kvalitet, og det er en salgsdugnad som faktisk er morsom å gjennomføre. De er lett tilgjengelige og svarer hurtig dersom vi lurer på noe. Har bare varme ting å si om Pineapple."


- Caroline, Bussjef på Still got it 2020

IMG_7430.jpeg

Viper Room 2018, Russebuss

"Vi hadde en dugnadsrunde fra Pineapple Sponsor og to fester i Parkbiografen fra Pineapple Event. Pineapple var lett tilgjengelige, svarer raskt og holder det de lover. Vi fikk finansieringen vi trengte gjennom dugnad, og to fester vi sent vil glemme med blant annet TIX. Takk til Pineapple!" 

- Jenny, Bussjef på Viper Room 2018

IMG_7432.jpeg

Planet X 2019, Russebuss

"Vi fikk en uforutsett kostnad tett på russetiden, brettet opp ermene og solgte ca 200 produkter gjennom Pineapple Sponsor. Varene kom raskt og de var lettsolgte. Pineapple Sponsor svarte oss raskt og hadde gode og utfyllende svar på det vi lurte på. Vi takker for et godt samarbeid."


- Jentene på Planet X 2019

Hva våre kunder sier om oss