Domen 2019 satt av dagen og samlet inn penger for barn- og ungdomstilbud i Tanzania!

På en solfylt søndag, 10. mars, møtte 16 gutter fra Domen 2019 opp for å gjøre et viktig arbeid. Et arbeid med stor betydning for barn og ungdom i Bagamoyo, Tanzania. I Bagamoyo ligger Rafiki, et tilbud som gir barn og unge muligheten til å utfolde seg gjennom kunstnerisk aktivitet. Gjennom å stimulere intellektuell og personlig utvikling hos hver enkelt elev, ønsker Rafiki å skape trygghet og omsorg der barn og unge får mulighet til å utvikle sitt fulle potensial i et meningsfylt og innholdsrikt liv.


Gjennom et samarbeid med Pineapple Sponsor og Pineapple Foundation satt russebussen fra Stavanger av dagen for å samle inn penger til nettopp dette - og som et resultat av god innsats og lidenskap for prosjektet, greide bussen å samle inn flere tusen kroner denne dagen. Det er ingen hemmelighet at russ er mye omtalt i media, på både godt og vondt. Det mange riktignok ofte glemmer, er at russ er først og fremst unge mennesker med håp, drømmer og visjoner for fremtiden. Vi i Pineapple Sponsor og Pineapple Foundation synes det er

flott at Domen 2019, som en del av forberedelsene til feiringen av 13 års skolegang, ønsket å sette av en dag for å også bidra til skolegang for barn og unge i Tanzania. Nok en gang viser russen at de er fantastiske unge mennesker, som ønsker å bidra til en bedre verden. Takk for innsatsen, Domen 2019!


- Pineapple Foundation & Pineapple Sponsor


#Arbeidsdugnad #Russ2019 #PineappleFoundation #PineappleSponsor #Rafiki

930 views0 comments

Recent Posts

See All