Våre partnere

Pivott kvadrat.png

Pivott Arts

Når du bestiller logo fra Pivott Arts får du en 100% original håndtegnet logo. Sjekk gjerne ut arbeidet til Pivott på instagram.

Untitled design.png

Pineapple Event

Pineapple Event er kjent som en av arrangørene som arrangerer de største slippfestene og russekroene hvert eneste år. Selskapet har arrangert utsolgte fester på Parkbiografen tre år på rad, klubb-arrangementer i hele landet i tillegg til større byscene-produksjoner. 

Design uten navn (1).png

Lydexperten

Teamet i lydexperten har over 20 års erfaring fra lydteknikk på alt fra konserter, festivaler og slippfester til større konferanser. Disse hjelper deg med prisvinnende lyd og lys, samt styrer deg unna de vanlige fallgruvene.

Busspartner kvadrat.png

Busspartner

Busspartner er blandt landets råeste og mest nytenkende bussbyggere. Selskapet har siden oppstart renovert over 40 busser. Vi er stolte av å anbefale våre kunder å bruke busspartner til interiør i russebuss.

Russeagenten Kvadrat.png

Russeagenten

Russeagenten er en klesleverandør for de som ønsker klær av god kvalitet, fantastisk kundeservice og pålitelig levering.

Mx2 Kvadrat.png

MX2 Graffiti

Mx2 har holdt på siden 2012 og har siden den tid vunnet en rekke premier på små og store treff i hele landet. De leverer alt av dekor til buss, interiør, eksteriør og mer.