Våre partnere

Pivott Arts

Når du bestiller logo fra Pivott Arts får du en 100% original håndtegnet logo. Sjekk gjerne ut arbeidet til Pivott på instagram.

Pineapple Event

Pineapple Event er kjent som en av arrangørene som arrangerer de største slippfestene og russekroene hvert eneste år. Selskapet har arrangert utsolgte fester på Parkbiografen tre år på rad, klubb-arrangementer i hele landet i tillegg til større byscene-produksjoner. 

Lydexperten

Teamet i lydexperten har over 20 års erfaring fra lydteknikk på alt fra konserter, festivaler og slippfester til større konferanser. Disse hjelper deg med prisvinnende lyd og lys, samt styrer deg unna de vanlige fallgruvene.

Busspartner

Busspartner er blandt landets råeste og mest nytenkende bussbyggere. Selskapet har siden oppstart renovert over 40 busser. Vi er stolte av å anbefale våre kunder å bruke busspartner til interiør i russebuss.

Russeagenten

Russeagenten er en klesleverandør for de som ønsker klær av god kvalitet, fantastisk kundeservice og pålitelig levering.

MX2 Graffiti

Mx2 har holdt på siden 2012 og har siden den tid vunnet en rekke premier på små og store treff i hele landet. De leverer alt av dekor til buss, interiør, eksteriør og mer.

Kontakt oss

Tel: +47 94 16 80 19 

 kontakt@pineapplesponsor.no

© 2020 by Pineapple Sponsor AS

Partnere

Besøk oss

Selma Ellefsens Vei 6, 0581 Oslo

Man - Fre: 09:00 - 17:00

  • Instagram - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle